Učitavanje...

24/7 Aerodromski servis

Našim klijentima omogućujemo aerodromski transfer 24 sata, sedam dana u nedelji kao grupni prevoz sa ili na bilo koju adresu u Beogradu  ali koje su u logičnom pravcu ka destinaciji.

-  naš transfer na relaciji Beograd - Aerodrom Nikola Tesla (prevoz do aerodroma)  predstavlja vrstu grupnog prevoza, u kojem je moguće skupljati putnike sa više različitih adresa i prevoziti ih na aerodrom istim vozilom, a u obrnutom pravcu razvoziti ih sa aerodroma na više različitih adresa takodje istim vozilom.

-  naručivanje transfera na relaciji Beograd - Aerodrom Nikola Tesla se može izvršiti putem sajta najkasnije 4 sata pre željenog vremena polaska sa Vaše adrese (u sezoni maj-oktobar i dan ranije) ka aerodromu ili vremena sletanja na aerodrom.

-  naručivanje transfera na relaciji Beograd - Aerodrom Nikola Tesla se može izvršiti i telefonom , Viberom, Skajpom ili WhatsApp-om, najkasnije 4 sata pre željenog vremena polaska sa Vaše adrese (u sezoni maj-oktobar i dan ranije) ka aerodromu ili vremena sletanja na aerodrom.

- CALL CENTAR NE RADI IZMEĐU 22:00 I 08:00 I U TOM PERIODU NE MOGU SE VRŠITI REZERVACIJE ZA TAJ PERIOD TE NOĆI.

-  kod naručivanja usluge odlaska na aerodrom kod rezervisanja transfera upisujete željeno vreme polaska sa Vaše adrese.

-  kod naručivanja usluge odlaska na aerodrom, sa adrese u gradu, vrlo je važno da željeno vreme polaska sa adrese bude minimum 2h do 2h i 30 min pre vremena Vašeg leta.

-  kod naručivanja usluge odlaska na aerodrom, sa adrese u gradu, naše vozilo će doći po Vas  plus-minus 15 minuta od Vašeg željenog vremena navedenog u rezervaciji.

-  kod naručivanja usluge odlaska sa aerodroma na adresu u gradu vreme koje popunjavate u rezervaciji transfera je vreme sletanja Vašeg aviona

-  naše vozilo će Vas preuzeti najranije 30 minuta od sletanja Vašeg aviona (zbog carinskih procedura i preuzimanja prtljaga), a najkasnije 60 minuta od vremena sletanja; u slučaju da carinske procedure i preuzimanje prtljaga potraje, zbog komplikacija, duže od 60 minuta preuzeće Vas naše prvo sledeće vozilo pri čemu je Vaša obaveza da nas o tome obavestite na jedan od naših kontakata (telefon, Skajp, Viber, WhatsApp)

-  kod usluga prevoza dolazak/odlazak na aerodrom u vremenskom periodu od 22.00 do 08.00 nije moguće izvršiti rezervaciju pomenutih usluga za taj period.

-  za svakog pojedinačnog putnika u cenu transfera ,ka ili od aerodroma Nikola Tesla, je uračunat i prevoz prtljaga do 25kg ili jedan kofer standardnih dimenzija plus ručni prtljag (lap-top, ručna torba, ranac...).

-  za putnike koji žele da sa sobom povedu i svoje male kućne ljubimce važi cena iz opcije 2-4 putnika, a prema udaljenosti od aerodroma (opisano u opciji cene prevoza); takodje naglašavamo da mali kućni ljubimac mora biti u adekvatnoj korpi ili transporteru.

- cena već od 1230 dinara po osobi

- posebno naglašavamo da za prigradsko naselje Zemun polje cena pojedinačne karte je 1500 dinara u dnevnoj tarifi a 1800 u noćnoj, a ukupna cena za 2-4 putnika sa iste adrese iz Zemun polja  2000 u dnevnoj tarifi  dok je u noćnoj i prazničnoj tarifi cena 2200

-  za prigradsko naselje Batajnica  cena pojedinačne karte je 1800 dinara u dnevnoj tarifi a 2100 u noćnoj, a ukupna cena za 2-4 putnika sa iste adrese iz Batajnice je   2200 u dnevnoj tarifi  dok je u noćnoj i prazničnoj tarifi cena 2400

 

- za prigradska naselja Kaludjerica, Sremčica  cena pojedinačne karte je 2200 dinara, a ukupna cena za 2-4 putnika, sa ili do  iste adrese, je 2500 dinara.u dnevnoj tarifi a u noćnoj(posle 22h) cena pojedinačne karte je 2500 dinara  a ukupna cena za  2-4 putnika, do ili sa iste adrese, je 2800 dinara

-Za prigradsko naselje Železnik cena pojedinačne karte je 2000 dinara, a ukupna cena za 2-3 putnika, sa ili do iste adrese,  je 2500 dinara  u dnevnoj tarifi. U noćnoj tarifi(22-06h) cena  pojedninačne karte je 2400 dinara a ukupna cena za 2-3 putnika, sa ili do iste adrese,  je 2800 dinara.

Za cetiri putnika vazi cena za privatno vozilo

- Za ostala prigradska naselja  transfer se mora zakazati putem telefona, Vibera ili WhatsUp-a-