Učitavanje...
O.U.R. Pub: Češka pivnica u srcu Beograda
03. Nov 2017.

O.U.R. Pub: Češka pivnica u srcu Beograda

Upravo je prošlo kroz transformaciju u okviru koje je promenilo koncept. Mnogi za ovo mesto vole da kažu „Our“ (eng. naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na svom terenu i da se uvek tamo vraćaju ponovo.

O.U.R. Pub nije samo bilo kakav pab!

O.U.R. Pub: Češka pivnica u srcu Beograda (foto: Mrvica)

Pored sjajnog muzičkog programa (rock, jazz, blues) tokom nedelje, O.U.R. Pub karakterističan je i po autentičnoj atmosferi českih pub-ova po ugledu na koje je i nastao.

Češka kuhinja sa kreativnim dopunama ostalih zemalja koje neguju pub kulturu, kao i kultura ispijanja piva neizostavni su deo imidža ovog novog-starog mesta u gradu, a neuobičajeno razumne cene su dodatni plus.Promo

U periodu do Nove godine sredom će biti organizovane jazz svirke, četvrtak će biti rezervisan za akustične nastupe, a petkom će nastupati renomirani cover bendovi, dok će subotom muziku za goste birati različite javne ličnosti u ulozi DJ-eva, poput poznatih muzičara, glumaca, voditelja itd.

Ove sedmice počev nastupaju sledeći izvođači:
• OUR Jazz: Milan Petrović Quartet (sreda)
 OUR Acoustic: Acoustic Therapy (četvrtak)
 OUR Live: Big Deal (petak)
 OUR DJ: Ognjen Krstić (subota)

Otvaranjem sveže koncipiranog O.U.R. Pub-a na staroj adresi Beogradska 71, rok, bluz i džez scena u Beogradu dobilaje još jednog saveznika.

O.U.R. Pub: Češka pivnica u srcu Beograda (foto: Mrvica)