Učitavanje...
The Pijaca
19. Apr 2024.

The Pijaca

Već pri prvoj poseti ćemo vas osvojiti šarmantnom baštom, podjednako toplim i udobnim enterijerom, a ponajviše specijalitetima internacionalne kuhinje.

U pripremi naših jela koristimo isključivo sveže sastojke najvišeg kvaliteta, a posebnu pažnju posvećujemo detaljima koji doprinose da užitak bude potpun, zadovoljavajući želje i najzahtevnijih gostiju.

                                                                                 Mladen Burgić
                                                                                   šef kuhinje

Naš šef kuhinje ima dugogodišnje iskustvom u Srbiji, Rusiji,
Rumuniji i Crnoj Gori, znanje je sticao u kuhinjama najpoznatijih svetskih restorana.

Dve godine je bio šef kuhinje ribljeg restorana Porto Malteze u Beogradu i Moskvi, zatim šef nacionalne kuhinje restorana Taverna Serbulio Costaca u Rumuniji, a četiri godine je proveo u poznatom restoranu Waikiki u Tivtu.
 

The Pijaca se nalazi u blizini jedne od najstarijih pijaca u Beogradu, Cvetkove pijace i najduže ulice u Beogradu, a to je Bulevar kralja Aleksandra.

Idealan je za kafu ili ručak sa vašim najbližima.

 

 

Pijaca će vam pružiti fantastičan doživljaj i užitak u fantastičnim specijalitetima italijanske kuhinje, ali i kuhinje iz gotovo svih delova sveta.Jela su spremljena od najsvežijih i najkvalitetnijih sastojaka, sa puno ljubavi i strasti.
Strastvenost u pripremi svakog jela kod The Pijaca pretvoriće se u pravu ljubav serviranu na tanjiru u kojoj ćete lagano uživati u svakom zalogaju.

Pored sjajnih gastronomskih specijaliteta, tu je i ponuda izvanrednih koktela i vina, ukoliko odlučite da popijete po koje izvanredno piće sa vašim prijateljima.

 

Vikendom se održavaju sjajne akustične svirke, tako da se uz fantastične zvuke gitare možete uživati u vašem omiljenom piću, ali i hrani.Ambijent The Pijace ukrašen je čistim zelenilom i elegancijom, što dodatno utiče na užitak u ovom objektu.

THE PIJACA LOKACIJA

Bar The Pijaca nalazi se u blizini Cvetkove pijace, jedna od najpoznatijih i najstarijih pijaca u Beogradu i ulice Bulevar kralja Aleksandra.
Tačna lokacija The Pijaca kafića je Vojvode Dovezenskog 4, Beograd.

 

THE PIJACA KONTAKT

Vaše mesto u The Pijaca baru možete rezervisati pozivom na kontakt telefon 062 262 212 

rezervacije

rezervacije@thepijaca.rs

+381 64 350 35 35

Web:

https://thepijaca.rs/

https://a4studio.rs/project/the-pijaca/