Učitavanje...
Vagon Victoria – Gastro Station
18. Apr 2024.

Vagon Victoria – Gastro Station

Bez obzira da li je vikend ili radni dan u Beogradu povremeno je potrebno naći neku mirnu oazu u kojoj se možete opustiti i oraspoložiti.

Ako izvodite porodicu, prijatelje ili poslovne partnere, potrebno je obratiti pažnju na to da lokacija bude proverena, što je bitno kada ste u potrazi za nekim lepim i interesantim mestom.

Ako vam odgovara Novi Beograd i tražite neki lep restoran u ovom delu grada postoji dobar izbor kvalitetnih objekata u kojima se možete lepo provesti.

Ukoliko bi ste želeli da mesto poseduje neku specifičnost, broj mesta koje odgovaraju se sužava.
Ipak jedan bar restoran se ističe, ima dugogodišnju odličnu reputaciju i tradiciju koju nije lako steći, a smešten je u preuređenom vagonu.

Vagon Victoria – Gastro Station je mesto u kome će vam odmah upasti u oči lepa natkrivena bašta pored koje se nalaze drvoredi, a koja je dodatno ukrašena zelenilom, ukrasnim biljem i cveće tako da je boravak ovde prijatan i po najtoplijim letnjim danima.

Unutrašnjost je renovirana, ali je zadržala izgled vagona sa lučnim krovom, drvenim podom po kome se između stolova pruža crvena staza, stilskim foteljama i starim lampama.

Staza vodi ka lepom drvenom šanku čiji gornji deo je osvetljen predivnim bojama. Na zidovima se nalazi više prozora koji su savršeno uklopljeni u enterijer pošto dočaravaju vagonske prozore.

Ambijent je predivan, pa ćete očarani njime verovatno poželeti odmah da pogledate jelovnik i izaberete neko ukusno jelo.

Tokom jutarnjih časova ovde se služe razne vrste sendviča, zdrav i sladak doručak. Možete početi nekim predjelom kao što su paleta sireva, karpaćo, burgeri, bruskete ili nekom čorbom ili supom.

Ovde možete probati piletinu, ćuretinu i bifteke spremljene na više načina i u različitim sosovima, jela sa roštilja poput telećeg ribića na kajmaku, rebaraca sa pečenim krompirom, bifteka u peper sosu, telećih kotleta, ćevapa sa crvenim lukom, krilaca, kao i teletinu ispod sača.

Takođe, izbor pica i pasti je veliki, možete naručiti i specijalitete od ribe i razne osvežavajuće salate.

Izbor kvalitetnih vina, rakija i piva, ali i ostalog alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i toplih napitaka i ceđenih sokova je u apsolutnom saglasju sa jelovnikom, tako da će slaganje hrane i pića biti pravi užitak.

Ukoliko pak, budete imali neku nedoumicu, stručno i ljubazno osblje će vam pomoći da izaberete pravu kombinaciju.

Za dezert se služe razne vrste palačinki, sladoled, voće, kolači i torte.

A oni koji ostanu do večeri često su dodatno oraspoloženi notama muzičkih orkestara koji uveseljavaju goste do kasno.

Ovde parking u Beogradu ne treba da vas brine pošto je celom dužinom Bulevara Zorana Đinđića napravljen veliki parking sa dosta mesta.
Za rezervacije, više fotografija i informacija možete posetiti web sajt bar restorana Vagon Victoria – Gastro Station

 

              adresa: 
 
         rezervacija: