Učitavanje...
Wizz Air: Baziraćemo drugi avion u Beogradu i uvodimo 4 nove linije
04. Sep 2017.

Wizz Air: Baziraćemo drugi avion u Beogradu i uvodimo 4 nove linije

– Od maja 2017. avio-kompanija će uvesti linije iz Beograda do Fridrishafena, Hanovera, Nirnberga i Malte. Zahvaljujući novom avionu biće povećan i broj letova na postojećim linijama iz Beograda do Dortmunda, Ajndhovena, Geteborga, Minhen-Meminena i Stokholma (aerodrom Skavsta) – rečeno je na Viz erovoj konferenciji za medije organizovanoj u Beogradu, koju je Tango Six prenosio uživo putem naše Facebook stranice.

Uvođenje novog aviona u beogradsku bazu predstvalja direktnu investiciju ovog low-cost prevoznika u Srbiju od 98 miliona dolara, što će omogućiti otvaranje 36 radnih mesta u okviru avio-kompanije, istakao je na konferenciji Jožef Varadi, generalni direktor Viz era.

Ka Fridrihštafenu i Ninbergu leteće se dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom, počevši od 19. maja 2017. godine. Ka Hanoveru će se leteti utorkom i subotom, počevši od 20. maja, a ka Malti sredom i nedeljom počevši od 21. maja 2017. godine.

Broj letova do Dortmunda, Ajndhovena, Geteborga, Minhen-Meminena i Stokholma (aerodrom Skavsta) biće povećan sa 3 na 4, saopštio je Viz er.

Sa novonajavljenim rutama, Viz er iz Srbije leti ka ukupno 20 destinacija u 7 zemalja. Iz Beograda kompanija leti ka njih 15 u 7 zemalja, a iz Niša ka 5 destinacija u 4 zemlje.