Učitavanje...

Dobrodošli

Garantovano najbolja cena

U Beogradu za transfer do i od aerodroma važe zaista popularne cene.

Za adrese udaljenosti do 16km od aerodroma (Novi Beograd i Zemun, bez Zemun polja i Batajnice), cena aerodromskog transfera je 700 din. po putniku. Za prevoz 2-4 osobe sa iste adrese cena je 1200 din.

Za adrese udaljenosti preko 16km od aerodroma prevoz se tarifira 45 din/km prema Guglovoj preporučenoj putanji i to tako što putanju predstavlja distanca između aerodroma Nikola Tesla i Vaše adrese sa koje ili na koju dolazite. Za prevoz 2-4 osobe sa jedne adrese od 16-21 km cena iznosi 1400 dinara, a preko 21 km cena je 1600 din.


Za naselja Zemun polje i Batajnica cena transfera je 1000 din po putniku. Za prevoz 2-4 osobe sa iste adrese iz Zemun polja je 1200 dok iz Batajnice cena iznosi 1400 din.

Za prigradska naselja (Kaluđerica, Sremčica, Ovča) postoji jedinstvena cena od 1500 din po putniku. Za prevoz 2-4 osobe, u ovoj opciji, sa iste adrese cena je 2300 din

Ove cene važe u skladu sa Uslovima i načinom izvršenja transfera, sa kojima se možete upoznati ovde (link) i ne postoje nikakvi ostali skriveni troškovi.

 

U VIP opciji nudimo prevoz luksuznim vozilima, tipa A6 ili sličnim vozilima te klase, za one klijente koji imaju potrebu za ovakvom vrstom transfera.

Transfer putnika VIP vozilima vršimo sa aerodroma ‘’Nikola Tesla’’ ka Beogradu, unutrašnjosti Srbije i ostalim regionalnim destinacijama kao i u suprotnom pravcu.

Cena VIP prevoza na ovoj relaciji je 25 EUR (u dinarskoj protiv vrednosti).

Za ostale destinacije  kod VIP prevoza,cene su na upit


Najam vozila sa vozačem (kombi, mini-bus, luksuzna vozila) cena je na upit.