Učitavanje...

Dobrodošli

Garantovano najbolja cena

U Beogradu za transfer do i od aerodroma važe zaista popularne cene.

Za adrese udaljenosti do 16km od aerodroma (Novi Beograd i Zemun, bez Zemun polja i Batajnice), cena aerodromskog transfera je 700 din. po putniku. Za prevoz 2-4 osobe sa iste adrese cena je 1200 din.

 

- posebno naglašavamo da za prigradska naselja Zemun polje i Batajnica cena pojedinačne karte je 1300 dinara u dnevnoj tarifi a 1400 u noćnoj, a ukupna cena za 2-4 putnika sa iste adrese iz Zemun polja ili Batajnice je 1600 u dnevnpj tarifi  dok je u noćnoj i prazničnoj tarifi cena 1700.

- za prigradska naselja Kaludjerica, Sremčica  cena pojedinačne karte je 1750 dinara, a ukupna cena za 2-4 putnika, sa ili do  iste adrese, je 2500 dinara.u dnevnoj tarifi a u noćnoj(posle 22h) cena pojedinačne karte je 2000 dinara  a ukupna cena za  2-4 putnika, do ili sa iste adrese, je 2800

Ove cene važe u skladu sa Uslovima i načinom izvršenja transfera, sa kojima se možete upoznati ovde (link) i ne postoje nikakvi ostali skriveni troškovi.

 

U VIP opciji nudimo prevoz luksuznim vozilima, tipa A6 ili sličnim vozilima te klase, za one klijente koji imaju potrebu za ovakvom vrstom transfera.

Transfer putnika VIP vozilima vršimo sa aerodroma ‘’Nikola Tesla’’ ka Beogradu, unutrašnjosti Srbije i ostalim regionalnim destinacijama kao i u suprotnom pravcu.

Cena VIP prevoza na ovoj relaciji je 25 EUR (u dinarskoj protiv vrednosti).

Za ostale destinacije  kod VIP prevoza,cene su na upit


Najam vozila sa vozačem (kombi, mini-bus, luksuzna vozila) cena je na upit.