Učitavanje...

Najam vozila

U našem paketu usluga nudimo i iznajmljivanje vozila sa vozačem. Mogu se iznajmiti kombiji sa osam sedišta plus vozač (kombi prevoz Beograd), mini-busevi od 11 i više mesta ili luksuzna vozila.

Ako želite da sa vašim poslovnim partnerima u prijatnoj atmosferi obiđete atraktivne destinacije u Beogradu ili obiđete lokacije za vaša eventualna poslovna ulaganja; ako želite da sa saradnicima provedete nezaboravan vikend koji će biti u funkciji tim-bildinga imamo za vas pravo rešenje.

Ako želite da sa svojom porodicom ili prijateljima odete na odmor, a ne želite da se umorite od vožnje; ako na putovanje nosite veću količinu prtljaga, a nemate adekvatno vozilo; ako želite da imate vozilo koje će vam biti na usluzi više dana obilazeći Srbiju i region imamo pravo rešenje.

Po pristupačnoj ceni naši iskusni vozači sa kvalitetnim i sigurnim vozilima će vas na bezbedan i efikasan način odvesti do željenih mesta.

Takođe vam možemo predložiti čitav niz kulturno-istorijskih spomenika, sportskih objekata, turističkih destinacija i restorana koje vredi posetiti u Beogradu i Srbiji.

Posebno ističemo da svi naši vozači govore engleski jezik i da su odlični poznavaoci kako Srbije tako i regiona. Cena na upit.