Učitavanje...

VIP prevoz

U ovoj opciji nudimo prevoz luksuznim vozilima, tipa Audi A6 ili sličnim vozilima te klase, za one klijente koji imaju potrebu za ovakvom vrstom transfera.

Transfer putnika VIP vozilima vršimo sa aerodroma ‘’Nikola Tesla’’ ka Beogradu, unutrašnjosti Srbije i ostalim regionalnim destinacijama kao i u suprotnom pravcu.

Kada je u pitanju transfer u Beogradu u opciji rezervacija potrebno je da navedete vreme sletanja Vašeg aviona i naš vozač će Vas sačekati sa jasno istaknutom oznakom naše kompanije DAF TRAVEL odmah po izlasku iz carinske zone. U pravcu iz grada ka aerodromu potrebno je da u opciji ‘’rezervacija’’ navedete željeno vreme polaska ka aerodromu i naše vozilo će doći po Vas u intervalu 15 min pre navedenog vremena - navedeno vreme. Na primer, ako je željeno vreme polaska na aerodrom sa adrese 15h, naše vozilo će doći po Vas u intervalu od 14.45 - 15.00h.
Cena VIP prevoza na ovoj relaciji je 25 EUR.

Kada je u pitanju VIP prevoz po gradu Beogradu vozila se iznajmljuju po satu. Najkraće vreme iznajmljivanja je 1 sat. Način preuzimanja putnika je isti kao kod transfera na aerodrom. Ova usluga se tarifira 12 EUR/sat i to tako što se preko punih sati, do 30-og minuta tekućeg sata, naplaćuje dodatnih 6 EUR, a preko 30-og minuta tekućeg sata 12 EUR. Tako da bi, na primer, iznajmljivanje VIP vozila, za ovu vrstu usluge, u trajanju od 5h i 25 min bilo naplaćeno 66 EUR dok bi iznajmljivanje u trajanju od 5h i 45 min stajalo 72 EUR. Napominjemo, da se vreme najma VIP vozila, po rezervaciji, naknadno ne može smanjivati, a može se produžiti maksimalno 2 sata. U slučaju potrebe za dodatnim vremenom, preko navedena dva sata, neophodno je izvršiti dodatnu rezervaciju.

Cene izražene u evrima plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS u danu kada je transfer obavljen.

Posebno ističemo da svi naši vozači govore engleski jezik i da su odlični poznavaoci kako Srbije tako i regiona.

Naručivanje najma VIP vozila za unutrašnjost Srbije i region vrši se isključivo na upit.

 

Rezervišite VIP prevoz